Jump to content
  • 0
Sign in to follow this  
x J i n x

Sprite Error

Question

We are having Sprite Errors on the further side of Hell's Box and leading to Crash

And Also, I think Vellum bow Sprite is also giving Sprite errors

Share this post


Link to post
Share on other sites

9 answers to this question

Recommended Posts

  • 0

I'm working on a solution on the beta server.

For now there's nothing you can do about it unless change your gender.

So i'm looking forward to get it fixed with the upcoming update.

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

another issue on crashing, when wearing dual dagger (main gauche in particular) it results into crashing, to wearing katar, or to decarding it.

there's a particular situation when I unequiped one of the daggers And the result is I can't access the character except by Browser, removing Main gauche and wear something else. Then access it by the client again.


wearing them is fine,but from dual main gauche, when I wear a katar or a different weapon other than main gauche it crashes.

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

another issue on crashing, when wearing dual dagger (main gauche in particular) it results into crashing, to wearing katar, or to decarding it.

there's a particular situation when I unequiped one of the daggers And the result is I can't access the character except by Browser, removing Main gauche and wear something else. Then access it by the client again.

wearing them is fine,but from dual main gauche, when I wear a katar or a different weapon other than main gauche it crashes.

Having the same issue here.

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

Hello I'm having the same problem, on my other account, Miaghatou21, also almost all of my characters look like these

tumblr_nzzqd91qNg1qbd2uio3_540.png

tumblr_nzzqd91qNg1qbd2uio1_1280.pngtumblr_nzzqd91qNg1qbd2uio2_1280.png
I didn't play for quite some time, but when I came back, my character sprites turned out like those ^^^^

Help please, thank you

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

That's a known bug for female characters.

However as soon as you login your clothing colors should work just fine.

I got the same problem known as bug on female character.

Even when im login, its look like above SS of character select.

I need to manually @hcolor them.

how to solved this problem permanently?

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

I'm working on a solution on the beta server.

For now there's nothing you can do about it unless change your gender.

So i'm looking forward to get it fixed with the upcoming update.

Thanks. Much appreciate sir.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

×