Jump to content
  • 0
AceWindstorm

Startup Errors

Question

Whenever I go to start the game (after opening the patcher and clicking play) I get several of these which I can spam through and then proceed to play normally. Any ideas?

image.png.06a01df6d4dfb22dff815d1d9a923b13.png

 

 

I have tried fully deleting and reinstalling twice. I dont even know why there would be something in my C drive that is causing an issue because RO has always been on my D drive anyways...

Share this post


Link to post
Share on other sites

4 answers to this question

Recommended Posts

  • 0

That's a library file from nvidia experience. Most likely the shadow play recording feature.

 

Either deactivate shadow play, or reinstall nvidia experience.

 

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

1. Did you update/patch kRO after reinstalling?

2. Did you try running gRO in compatibility mode for your specific O.S.?

    (Right click gRO shortcut > properties > compatibility tab > compatibility mode)

3. Did you make and changes to your computer's hardware recently? (reinstalling graphics driver might help)

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

Yes everything is up to date!

I have windows 10 and there are only compatibility modes for older OS's

I haven't made any changes to hardware recently

I honestly have no idea what could be causing it :/

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Answer this question...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...